One Response to “Marsi i tmerrit dhe lemerisë – Marsi i heroizmit dhe krenarisë kombëtare”

  1. Fetah Bekolli thotë:

    E nderuara Ajnishahe,at natë te veshtire ju patet treguar nje trimeri te rralle,apo me mire te them figuren e heroines shqipetare,si dhe dashurine shume te sinqert per bashkeshortin tuaj te nderuarin Emin Halimi.Ju falenderoj per kete paraqitje shume te saakt,dhe bete mire qe me dhat emrin e hoxhes Mulla Hajdinit,Zoti e meshiroft.Une nuk jame nga Suhareka por isha nga Malisheva tani jetoj ne Prizren. Po ashtu ketyre Deshmoreve te kombit at dite ua kame falur dhe namazin e xhenazes.Kete e dhash per hire te realitetit si plotesim shkrimit tuaj.Me rrespekt Fetah Bekolli

Dërgoni një mesazh

*