Qeverisë së lartë të Republikës Sovjetike - Moskë Vjenë, në 12 Dhjetor, 1920 Kam nderin e madh që t’I parashtroj Republikës së Lartë sa më poshtë, – dhe lutem që gjërat e ... Lexo me tutje