2 Responses to “FILMI QË FYEN MUHAMMEDIN [ALEJHISELAM] DHE REAGIMET E MYSLIMANËVE”

  1. lulzim thotë:

    mirmbrama timi si jeni si po kaloni unejam lulzi nga prizreni ju pershendeti ju edhe ghjith shqiptare ne bot sit ka mundsi nje pike muzikore Mentor Kurtishi Xheza – Shqiperin e dua se jam shqiptar

  2. Abdull Krasniqi thotë:

    O hoxh krasniq ti, po more burr pse pra ti e perkrahe te keqen, ti je vet kanceri i shoqeris shqiptare ne kosove , ti je ai qe prishi fen ne emer te fes une kam lindur shqiptar do jetoj shqiptar e do vdes shqiptar e me fe e predikoj fen muslimane por kurr nuk linda musliman por ndegjo edhe nje her shqiptar

Dërgoni një mesazh

*