Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/8/1/radioprojekt.dk/httpd.www/wp-content/themes/remix/functions.php on line 73 Ja kush është qyteti me më shumë meshkuj dhe femra beqare në Shqipëri – Radio projekt 21

Ja kush është qyteti me më shumë meshkuj dhe femra beqare në Shqipëri

Mesatarja e femrave beqare sipas matjeve të INSTAT është rreth 23.1 për qind në shkallë vendi.
Por numri i meshkujve beqarë është shumë herë më i madh: rreth 32 për qind në të gjithë Shqipërinë.
Vendin e parë çuditërisht e zë Dibra.
Ja qytetet me numrin më të madh të femrave dhe meshkujve beqarë.
Harta e femrave beqare:
Tiranë – 27.2 për qind
Durrës – 22.6 për qind
Vlorë – 20.3 për qind
Korçë – 18.3 për qind
Lezhë – 25.1 për qind
Shkodër – 24.2 për qind
Elbasan – 22.6 për qind
Dibër – 24.9 për qind
Harta e meshkujve beqarë:
Tiranë – 33.9 për qind
Durrës – 31.5 për qind
Vlorë – 29.9 për qind
Korçë – 29.0 për qind
Lezhë -33.1 për qind
Shkodër – 32.8 për qind
Elbasan – 32.5 për qind
Dibër – 35.4 për qind

Mund të ju pëlqej ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *