Nuk ka më një rikthim midis Justin dhe Selena Gomez!

Selena Gomez e bëri kthimin e saj të ndritshëm në skenën e ngjarjes publike sot, duke marrë pjesë në Hotel Transilvanisë 3: me një fustan mini, ngjyre krem të pranverës. Ishte ngjarja e parë e Gomez që kur ajo mori pjesë në shfaqjen e modës të Coach më 13 shkurt.

Kjo ishte dalja e saj e parë në publik pas shpalljes së ndarjes me Bieber. Justin nuk bëri asgjë për të ndihmuar veten këtë pasdite, pasi rreth kohës që Gomez u fotografua, ai ishte duke mbërritur në shtëpinë e tij.

Vizion Plus

Mund të ju pëlqej ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *