Zbulohet i dashuri misterioz i Jennifer Lawrence!

Këtë mëngjes, Daily Mail raportoi se Jennifer Lawrence ishte fotografuar “në një takim” me një “djalë misterioze”. Tabloidi vazhdoi të spekulonte se mund të kishte qenë shumë romantike

Djali misterioz është një prodhues dhe shkrimtar 40-vjeçar Gene Stupnitsky dhe ka shumë të ngjarë që të dy të bashkohen për një takim pune.

Vizion Plus

Mund të ju pëlqej ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *