Besi dhe Xhensila përjetojnë momentet më humoristike gjatë tërmetit

Aktori i humorit Bes Kallaku e ka interpretuar në mënyrën më humoristike të mundshme lëkundjen e fuqishme të shkaktuar nga tërmeti paraditen e sotme.

Besi dhe Xhensila përjetojnë momentet më humoristike gjatë tërmetit
‘Edhe i thirra herë, Xheno, ti e bone apo ra vetë?’ duke kujtuar një pjesë nga kënga më e fundit e Xhensilës.

‘Tërmet e bën kjo çikaa’ është pjesa e refrenit të këngës së saj. Çdo situatë sado të frikshme Besi duket se synon ta kthejë në humor.

www.lajm-shqip.com

Mund të ju pëlqej ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *