One Response to “24 marsi ditë e madhe për shqiptarët e Kosovës – TË FALEMINDERIT AMERIKË”

  1. Populli thotë:

    Amerika e ka ndihmuar popullin shqipetare dhe ne rreximin e komunizmit video tregon qarte. https://www.youtube.com/watch?v=WCQjZtU-iww

Dërgoni një mesazh

*