Kuriozitet

Kuriozitet


29 March, 2018

Miqësia përcaktohet nga gjenet

Kërkuesit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës deklaruan se zbuluan një lidhje midis gjeneve dhe zgjedhjeve të miqësisë që bëjmë në moshë të rritur. Lajmi u botua ditën e sotme në “Journal of Science”. Duke përdorur dy studime të veçuara, ... Më shumë »

March 29, 2018 0