EMISION DEBATUES NË RADIO PROJEKTI - 21-DANIMARKË Këtë të diel, me datë 24.09.2017, nga ora 21.30 min, transmetohet debati i drejtpërdrejtë në mes Zekerija Idrizit dhe moderatorit z. Havzi Sulejmani - ... Lexo me tutje