Histori

Histori


17 July, 2018

MOS I GRISNI LETRAT E DASHURISË

Alda Bardhyli Në 6 qershor të vitit 1944 ndërsa 155.000 trupa aleate zbarkuan në plazhet e Normandisë, në të njëjtën mbrëmje Albert Kamy dhe Maria Casares kaluan natën bashkë. Teksa një ditë më pas udhëtuan drejt Parisit ata e ndjenë ... Më shumë »

July 17, 2018 0