“Mysafirëve nuk iu kam ofruar shërbime seksuale. Ata kanë paguar vetëm për tu shoqëruar dhe për të biseduar me mua. Vetëm për një natë, nga patroni kam marrë 40 euro, ... Lexo me tutje