Opinion

Opinion24 May, 2018

Fëmijë, jetim me prindër gjallë…

Në ditët e sotme po përballemi me dukurinë: Fëmijë, jetim me prindër gjallë… Arsimimi i fëmijëve mbetet prioriteti kryesor për çdo prind. Por, nuk mund të shënojë rezultate të pritshme. Këto, kur prindërit nuk bëhen bashkë në një mendim ... Më shumë »

May 24, 2018 0


15 April, 2018

Kush do ta mbrojë Luginën e Preshevës!

Ditëve të fundit, shihet ngjarje dhe veprime politike dhe ushtarake, që vështirë të kuptohen nga popullata, madje edhe për faktin që ato shtrembërohen dhe interpretohen sipas qëllimeve të ngushta politike, ideologjike etj! Veprime dhe ngjarje këto që lidhen me Republikën e Kosovës, ... Më shumë »

April 15, 2018 0