MUNDEMI UNË DHE TI Kush po qesh me të madhe?, A ka emër ai që po këndon pa zë?, Më thuaj si kujtohet një pëllumb i vrarë, Pse jetojmë me shumë e jemi veç ... Lexo me tutje