Sport

Sport

23 April, 2018

Shkëndija shapllet kampione e Maqedonisë

Shkëndija e Tetovës ka arritur të shpallet kampione në kampionatin Maqedonas. Shkëputja e tetovarëve ka qenë 23 pikë nga vend i dytë që mbahet nga Vardari. Kampionati është mbyllur 7 ndeshje para përfundimit, dhe për koiçidencë ata shpallen pas 7 vjet ... Më shumë »

April 23, 2018 0