Këtë shkrim ia dedikoj mikut e vëllait tim shkodran, Luigj Shkodranit “Mësuesi i popullit” Hamdi Bushati (1896-1983), që rrjedh nga nji ndër familjet e nderueme dhe ma të njohtuna shkodrane, ka ... Lexo me tutje