2 Responses to “Këshilli Drejtues”

  1. klodi thotë:

    pershendetje radio projekti 21 nga une klodi dua te pershendes te gjithe antaret e gjimnazichat.com me nje kenge nga lumja http://www.youtube.com/watch?v=O0i50Onofws gjithashtu ju pershendes dhe ju si staf ….

  2. princi arberit thotë:

    pershendetje une jam princi nga tetova kam ni chat e du me qit radion tuaj ne chat tem dua ni media plajer tuajin ne chat te vendoj radion tuaj ju lutem ju kam ba add ne skype sme keni pranu
    deshta ta di a ka mundesi me ma dergu ni mediaplajer ta qes ne web faqen time

Dërgoni një mesazh

*