23 April, 2018

Shkëndija shapllet kampione e Maqedonisë

Shkëndija e Tetovës ka arritur të shpallet kampione në kampionatin Maqedonas. Shkëputja e tetovarëve ka qenë 23 pikë nga vend i dytë që mbahet nga Vardari. Kampionati është mbyllur 7 ndeshje para përfundimit, dhe për koiçidencë ata shpallen pas 7 vjet ... Më shumë »

April 23, 2018 0


19 April, 2018

Serbia – partneri kryesor tregtar i Kosovës

Në Kosovë Lëvizja Vetëvendosje protestoi të enjten kundër pjesëmarrjes së shumë kompanive serbe dhe mungesës së kompanive nga Shqipëria, në një panairit të përgjithshëm ndërkombëtar “Prishtina 2018”, organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës. Në një veprimtari simbolike në afërsi të ... Më shumë »

April 19, 2018 0
17 April, 2018

TETOVA HUMB NJË TË RI !

Ngushllime familjes ” Familja dhe miqtë kanë humbur një njeri të madh i cili ka marrë me vete me mijëra sekrete, halle e derte të secilit prej nesh që ia kemi besuar ato. Gjithmonë i qeshur, i matur, i mençur. ... Më shumë »

April 17, 2018 0