Dëgjoni radio projekt 21 live

Reklame

Reklame

Lajmet e Fundit
19 April, 2018

Serbia – partneri kryesor tregtar i Kosovës

Në Kosovë Lëvizja Vetëvendosje protestoi të enjten kundër pjesëmarrjes së shumë kompanive serbe dhe mungesës së kompanive nga Shqipëria, në një panairit të përgjithshëm ndërkombëtar “Prishtina 2018”, organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës. Në një veprimtari simbolike në afërsi të ... Më shumë »

April 19, 2018 0