Stafi drejtues

Shpetim Xheladini  [Timi]

Pergjegjes i radios , Moderator i dites se Shtune ,por njekohsisht merret dhe me mirembajtjen dhe perkujdesjen e teknikes.

Luigj Shkodrani

Gazetar ,moderator i dites se Premte dhe te Diele, ne studion Nr. 2.

Hatixhe Ismaili

Gazetare ,moderatore e diteve te Hena ,Marte dhe Merkurre , ne studion e Shkupit.