Adelina

21 March, 2018

Adelina Tahiri

Adelina Tahiri lindi në Shkup më 4 Prill 1992 “S’kam dhe as nuk dua të kem të dashur tani për tani, pasi jam shumë e re, vetëm 18 vjeçe”, ka thënë ajo, duke shtuar se kur të Adelina Tahiri : “Jam e re për t’u dashuruar” vijë ... Më shumë »

March 21, 2018 0