Afërdita


22 March, 2018

Afërdita Dreshaj

Afërdita Dreshaj lindi me 19 korrik 1986 në Shtetet e Bashkuara është një këngtare dhe fotomodele shqiptare. Në vitin 2010 kënga e saj “Kiss me” ishte një hit në Kosovë dhe Shqipëri. Dreshaj është për momentin në konkursin Miss ... Më shumë »

March 22, 2018 0