Alban

22 March, 2018

Alban Skënderaj

Alban Skënderaj lindi më 20 prill të vitit 1982 në Lushnjë, por me origjinë është nga Vlora, është këngëtar shqiptar. Babai i tij në atë kohe punonte si oficer dhe i duhej të shpërngulej në Lushnje ku dhe lindi ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Alban Ramosaj

Alban Ramosaj (emri i vërtetë Alban Kamerolli; lindur më 7 mars 1996) është një këngëtar, kantautor, producent dhe model kosovar-holandez, me origjinë shqiptare.Ai është një këngëtar i njohur. Alban Ramosaj ka lindur ne Ede, Holande, por jeton ne Tirane ... Më shumë »

March 22, 2018 0