Anita

22 March, 2018

Anita Take

Anita Take këngëtare shqptare, ka lindur në Korçë më 2 prill 1934. Ajo ka spikatur që në moshë të re për vokalin e saj të veçantë. Në moshën 17-vjeçare, në vitin 1951, është emëruar si këngëtare profesioniste në Filarmoninë ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Anita Bitri

Anita Bitri (Prapaniku) (8 janar 1968, Sarandë – 19 tetor 2004) këngëtare shqiptare dhe fituese e Festivalit i 29-të i Këngës në RTSH.

March 22, 2018 0