Elvana


22 March, 2018

Elvana Gjata

Elvana Gjata lindi më 3 shkurt 1987 dhe është një këngëtare shqiptare në R’n’B e muzikë pop nga Pajova. Emri i Elvana Gjatës nuk është i rastësishëm në botën e muzikës dhe as thjesht për të plotësuar ndonjë nga ... Më shumë »

March 22, 2018 0