Gentian

22 March, 2018

Gentian Demaliaj

Gentian Demaliaj ka lindur dhe është rritur në qytetin e Lezhës. Këngëtar i rrokut në Shqipëri, vokalisti i grupit “Djemtë e Detit”. Ndahet nga jeta si pasojë e një sëmundjeje të rëndë më 27 janar 2O15. Disa prej hiteve të grupit ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Gentian Bulku

Gentian Bulku është një këngëtar shqiptar i cili karrierën e tij e filloi qysh në moshën e vogël. Ai tani është 27 vjeçar dhe ka 2 albume të tija me 19 këngë. Zhanri i tij është popullore/tallava. Qysh nga fëmijëria ... Më shumë »

March 22, 2018 0