Irini


22 March, 2018

Irini Qirjako

Irini Qirjako është një këngëtare popullore e folkplorit shqiptar nga Finiq. Ajo është një nga këngëtaret më të famshme popullore në jug të Shqipërisë. Ajo këndon më shumë këngë popullore toske dhe kryesisht potpuri të vetë-kompozuara.

March 22, 2018 0