Koçi

22 March, 2018

Greta Koçi

Greta Koçi ka lindur më 26.09.1991 në qytetin e Shkodrës e banon në Tiranë, por është Shkodrane dhe këtë gjë e ka konfirmuar çdo herë që ka pasur mundësi. Ajo ka lindur ndërsa prindërit e saj ishin në një ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Eni Koçi

Eni Koçi lindi më 5 korrik 1996. Eni Koçi është një këngëtare dhe autore këngësh shumë e njohur. Kengen e ka filluar ne moshen 7 vjecare dhe dha rezultatet e para qe ne moshen 10 vjec nga ku fitoi ... Më shumë »

March 22, 2018 0