Mimoza

22 March, 2018

Mimoza Shkodra

Mimoza Shkodra, lindur më 26 tetor 1984 në Prishtinë, është një këngëtare shqiptare nga Kosova, e njohur sidomos për këngët e saj, “Ndarja”, “Burrat nuk janë si ti” dhe “Pare pare” kënduar së bashku me Seldi Qalliun. Në vitin 2011, ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Mimoza Mustafa

Mimoza Mustafa ka dy fëmijë Rozafën dhe Bojkenin Mimoza Mustafa ne boten e muzikës hyri në vitet 1995-1996 që atëherë editoj 5 albume te cilat u pëlqyen mjaft nga ana e publikut. Prej fillimit Mimoza ka pas një qëndrim ... Më shumë »

March 22, 2018 0