Motrat Mustafa

22 March, 2018

Motrat Mustafa

Motrat Mustafa (Safete e Sahidje Mustafa) janë këngëtare shqiptare nga Kosova. Këndojën që nga fëmijëria dhe shquhen në publik për herë të parë në Radio Zagreb në vitin 1981 me kolaboracionin e televizionin RTP Prishtina. Albumi i parë muzikorë ... Më shumë »

March 22, 2018 0