Mustafa

22 March, 2018

Motrat Mustafa

Motrat Mustafa (Safete e Sahidje Mustafa) janë këngëtare shqiptare nga Kosova. Këndojën që nga fëmijëria dhe shquhen në publik për herë të parë në Radio Zagreb në vitin 1981 me kolaboracionin e televizionin RTP Prishtina. Albumi i parë muzikorë ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Mimoza Mustafa

Mimoza Mustafa ka dy fëmijë Rozafën dhe Bojkenin Mimoza Mustafa ne boten e muzikës hyri në vitet 1995-1996 që atëherë editoj 5 albume te cilat u pëlqyen mjaft nga ana e publikut. Prej fillimit Mimoza ka pas një qëndrim ... Më shumë »

March 22, 2018 0