Noizy22 March, 2018

Noizy

Rigels Rajku (i lindur më 27 shtator 1986) i njohur me emrin e tij të skenës Noizy ose Zini Zin, është një këngëtar, rapper, kompozitor, prodhues dhe aktor shqiptarë. Noizy u ngrit në famë kur lëshoi albumin e tij ... Më shumë »

March 22, 2018 0