Radi

22 March, 2018

Rozana Radi

Rozana Radi, lindi në Tiranë me 06.07.1979, është aktore dhe këngëtare shqiptare. Rozana Radi, Rozi Ajo tashmë ka krijuar steriotipin e saj, si një vajzë pa komplekse që nuk e vret shumë mendjen se çfarë thonë apo mendojnë të tjerët. ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Françesk Radi

Françesk Radi (1950-2017) ishte një këngëtar shqiptar nga Shqipëria Françesk Radi kreu Liceun Artistik dhe më pas Akademinë e Arteve, në Tiranë. Për një periudhë të gjatë kohe ka punuar në Estradën e Tiranës me instrumentin e kitarës, por njëkohësisht ... Më shumë »

March 22, 2018 0