Ramosaj

22 March, 2018

Argjentina Ramosaj

Argjentina Ramosaj lindur më 21 maj,1990 në Gjakovë me origjinë nga Deçani. Ashtu si shumë fëmijë të tjerë jo, duke e ditur gjendjen e rëndë në Kosovë, ajo ishte një-vjeçar fëmijë kur familja e saj emigroi në Holandë në ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Alban Ramosaj

Alban Ramosaj (emri i vërtetë Alban Kamerolli; lindur më 7 mars 1996) është një këngëtar, kantautor, producent dhe model kosovar-holandez, me origjinë shqiptare.Ai është një këngëtar i njohur. Alban Ramosaj ka lindur ne Ede, Holande, por jeton ne Tirane ... Më shumë »

March 22, 2018 0