Rovena

22 March, 2018

Rovena Stefa

Lindi në Fier më 27 prill 1979, ajo është një nga pop-këngëtaret me te mëdha Shqiptare. Albumi i parë “Bie dëborë” pati shumë sukses në Itali, Greqi, Maqedoni, Kosovë, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Norvegji, Britania e Madhe, Belgjikë… ku Rovena ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Rovena Dilo

Rovena Dilo është një këngëtare dhe prezantuese televizive shqiptare. Rovena Dilo lindi në Tiranë më 12 Maj 1970 dhe filloi aktivitetin e saj publik ne 1990 si drejtuese e emisionit “Mbremje Kulturore”, në krah të Adrian Krastës. Në spektaklin e ... Më shumë »

March 22, 2018 0