Shkodra

22 March, 2018

Sadete Shkodra

Sadete Shkodra lindi më 30 prill 1968 në Gjilan. Është një këngëtare shqiptare e muzikës popullore. Ajo filloi si kengetare ne moshen 13 vjeçare së pari herë në koncertin i cili u mbajt në Kamenicë të Kosovës e duke ... Më shumë »

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Mimoza Shkodra

Mimoza Shkodra, lindur më 26 tetor 1984 në Prishtinë, është një këngëtare shqiptare nga Kosova, e njohur sidomos për këngët e saj, “Ndarja”, “Burrat nuk janë si ti” dhe “Pare pare” kënduar së bashku me Seldi Qalliun. Në vitin 2011, ... Më shumë »

March 22, 2018 0