Shpat

22 March, 2018

Shpat Kasapi

Shpat Kasapi lindi më 1 maj të vitit 1985 në Tetovë, është këngëtar shqiptar nga Republika e Maqedonisë.

March 22, 2018 0


22 March, 2018

Shpat Deda

Shpat Deda është një këngëtar, tekstshkrues, kompozitor dhe producent shqiptar nga Prishtina, Kosovë.

March 22, 2018 0