Home

Lajme

Stafi i radio Projektit 21 , ju uron me rastin e fillimit te muajit te shejte te Ramazanit !

No Comments Aktualitet Lajme

Stafi drejtues i radio Projektit 21 , ju uroj muajin e shejte te Ramazanit , qofte nje muaj i begate per ju dhe gjithe familjet tuaja. Per te gjithe ata qe argjerojne , ju urojme nje argjerim sa me te lehte. Zoti ju a befte kabull !

Muaji i shejte i Ramazanit, eshte muaji i paqes, eshte muaji i reflektimit, muaji i faljes, muaji i meshires, muaji i bashkimit, muaji i kthimit ne realitet . Lum ai qe jeton me Zotin tone te madherueshem ne shpirt e ne zemer, se ai eshte gjithmone i paster ne shpirtin e tij, ai jeton gjithmone larg rrugeve te keqija, larg cdo gjeje qe nuk i shkon pershtat shoqerise , familjes dhe mbare kombit tone.

Argjerimi, eshte pastrimi i shpirtit tend i mbrendesise tende, lum per ata qe argjerojne , se paqja e Zotit do te bjere mbi to perhere !

Ju deshirojme nje muaj, sa me te bukur, sa me te paqte !

Stafi i radio Projekti 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *