Home

Lajme

Humanizmi tek femijet !

No Comments Argëtim Histori

Nje monedhe qe eshte ardhe ne redaksin tone para 2 vite nga Roni nga Prishtina, per t’u solidarizuar me Erkalin nga Tetova i cili vuante nga semdundja e kancerit, fale zotit dhe ndihmes se degjuesve te radio projektit, Erkali u sherru dhe eshte mire me shendet, ne si redaksi e ruajm kete monedhen dhe kur te ta takojme Ekalin do te ja derzojme..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *