Home

Lajme

Përdhunoi disa herë pelën shtatzënë, dënim shembullor për 31-vjeçarin (Foto)

No Comments Argëtim Thashetheme

Një 31-vjeçar, i cili akuzohet se ka përdhunuar një pelë (kalë) shtatzënë në një qendër shpëtimi për kafshët është burgosur, pasi fytyra e tij rezultoi të dilte në kamerat e sigurisë ÇTV.

Michael Jemison, u kap nga pronari i kafshës duke kryer aktin e rëndë në Jackson, Tennessee, në SHBA.

Ai ndaloi dhe e përdhunoi pelën më 29 prill 2018 para se të kthehej gjashtë ditë më vonë në qendrën e shpëtimit.

Sipas policisë, Jemison u pa duke shkuar në hambar para se të “përdhunonte” sërish kafshën.

Një veteriner mori tamponët nga kafsha dhe provat e ADN-së të cilat iu dorëzuan policisë.

Jemison u identifikua pasi u kthye pas një jave sërish në skenë. Ai u largua nga hambari në një fushë pasi pronari i paidentifikuar i qendrës ngriti alarmin.

Policët gjetën pastaj një makinë të parkuar në një fushë përballë, që i përket Jamison. Licenca e tij e shoferit ishte brenda dhe fotografia përputhet me të dyshuarin në të dy videot.

Jemison u arrestua në shtëpinë e tij në Jackson. Ai u burgos pesë vjet pasi u deklarua fajtor për tre akuza për mizori ndaj kafshëve dhe dy për vjedhje në prill dhe maj të vitit të kaluar.

gazeta-shqip.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *