Home

Lajme

Çfarë mbeti kujtim nga miqësia e Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit

No Comments Argëtim Thashetheme

Pak e vështirë ti themi këto fjalë që në fillim për bilbilat e Mushtishtit , Motrat Mustafa e Shyhrete Behlulin, shkruan “Kosovarja”.

Përleshja e tyre për vjedhjen e idesë së këngës nga Shyhretja bëri bujë të madhe, pasi që nga ajo ditë janë këngëtaret që i kanë dhënë fund kolegjialitetit dhe miqësisë së tyre.

Të dy palët u prononcuan në media duke dhënë opininionet e tyre edhe pse publiku fajtore në këtë mes e ka parë Shyhreten duke pas parasysh edhe raportin e saj me Shkurte Fejzën.

Kaloi kohë dhe problemi i tyre u zbeh, por se a do të pajtohen ndonjëherë këtë nuk e dimë.

Edhe pse në mes të tërë asaj miqësie e pas asaj përleshje të vogël ka diçka që u mbeti kujtim të dy palëve e që i siguruam nga arkiva e tyre.

Janë pra fotografitë në kohën kur ishin mikesha shumë të mira.

Nuk kanë thënë kot se janë kujtimet ato që jetojnë përgjithmonë./Kosovarja/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *