Home

Lajme

Njoftim i radio Projektit 21 !

No Comments Aktualitet Lajme

Te nderuar Degjues !
I nderuar Xheladin !

Dje u vura ne dijeni qe kolegu yne Xheladin Hajdari , kishte bere doreheqjen nga programet e Radio Projektit 21 dhe kishte bere nje emision kunder drejtuesve te radios, Kuptohet se eshte ne deshiren e sejcilit nga ne qe te terhiqet , kur ai nuk ndjehet mire, apo e shikon se nuk i ka kryer detyrat te cilat i ka marre persiper !
Emri i Xheladin Hajdarit na eshte propozuar para disa viteve nga z. Adem Gashi , vite me pare , por qe me propozimin e mevonshem edhe te kolegut tone Luigjit, ju be e mundur qe Xheladini te filloj ne radio Projekt.
Nuk po arrijme te kuptojme nje gje tek ish kolegu i radios tone , perderisa ka patur nje kontrate 6 – mujore ! Eshte premtuar se do te kete programe mengjezi nga ora 09 – 11 dhe programe nate nga ora 22- 24 dhe diten e shtune nga ora 20 – 24 , ku sipas Xheles dhe intervistes qe ai ka dhene tek kolegu Luigji , ka deklaruar se , do te kete emisione speciale me artiste te estrades shqiptare . Vetem na vene ne dijeni se ku dhe kur u realizua nje program i tille ! Xhela ishte i interesuar per pjesemarrjen e tij ne film, asgje me shume ! Keto premtime jane te rregjistruara ne arkivin e radios , me zerin e Xheladinit.
Cdo moderator i ri qe shkon ne nje radio te mirefillte dhe te njohur , duhet te paraqese projektet e tija , ne rastin konkret, ne besum ne fjalet e Xheladinit, duke ditur se ai ka fituar ate pervoje ne disa radio te tjera qe ka punuar, por per fat te keq , nuk u paraqit asnjehere ajo cfare u premtua.
Nje radio nuk vleresohet kurre nga pershendetjet e degjusve , kjo eshte metota me mediokerr , ajo vleresohet nga emisionet e larmishme qe sjell, nga aktiviteti i asaj radioje dhe ne fund kjo vleresohet nga specialistet dhe kritiket ne fushen e medias vizive dhe te asaj te shkruar . Radioja nuk mund te vleresohet nga degjuesi , por nga ajo cfare degjuesi merr nga nje radio ne fund te nje programi te trasmetuar . Ateher i drejtohem Xheladin Hajdarit qe ti veje ne dijeni degjuesit e tij e jo te lejoje te flasin gjera qe nuk ekzistojne fare. Cdo gje eshte bere brenda rregullave. Ju Xheladin Hajdari nuk keni te drejte qe per te ngritur radion tuaj , te beni reklame te keqe ndaj asaj radio qe ti ke hanger buken e saj 6 – muaj .
Cdo radio ka nje kryesi dhe duhet qe cdo njeri pjese e asaj radio , duhet te zbatoje me rigorozitet ate cfare merr persiper te besh qe ne fillim. Ai cfare u premtua nuk u realizua konkretisht , tani ku qendron gabimi i kryesise. Pse duhet te fajsohet nje radio, kur ate cfare eshte thene nuk eshte realizuar !
Xheles i urojme suksese ne radion e re !
Respekt per te gjithe degjuesit

Projekt 21
Shpetim Xheladini Timi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *