Home

Lajme

Intervista sonte ora 21.00 në Radio Projekt Kopenhagën e Përfaqësuesit Politik të Emigracionit Shqiptar Zotit KOSTAQ PAPA Deputet i Parlamentit Shqiptar.

No Comments Aktualitet Lajme

Intervista sonte, ora 21.00 në Radio Projekt Kopenhagën e Përfaqësuesit Politik të Emigracionit Shqiptar Zotit KOSTAQ PAPA Deputet i Parlamentit Shqiptar.
Një intervistë shpërthyese për :
1.Kaosin politik shqiptar.
2.Klasën e kalbur politike tradhëtare e interesave kombëtare
3.Humbjen e shpresës dhe vazhdimësia e eksodit dhe kërkesave për azil.
4.Shteti ka ikur në drejtim të paditur!…
5.Opozita me korigjime obsionesh po pa rikonicion kthimi te pushteti.
6.Emigracioni dhe Diaspora me interesa e inisiativa konkrete.
7.Bashkpunim e bashkim të lëvizjeve të Emigracionit e Diasporës dhe jo përçarje e mbimbulime.
8.Emigracioni&Diaspora burim i pashtershëm interesimi e zhvillimi për Atdheun dhe Shqiptarizmën.
9.Asnjë pëllëmbë tokë nga e Kosovës nuk duhet të lëshohet.
10.Maqedonia e Veriut e ka të domosdoshëm Federalizimin.
11.Çështja Çame duhet të jet gjithmon pjesë e axhendës diplomatike dhe jo marrveshjet grabitjare e koruptive e antishqiptare të qeveritarëve të shitur dje e sot.
12.Demokracia në Shqipëri ka dështuar. Palët politike përpiqen të mashtrojnë ndërkombëtarët. 30 vjet zhgënjim dhe tradhëti interesadh kombëtare.
13.Veting në të gjithë sektorët se partitë shtetbërëse po na shesin Atdheun për të përfituar pjesë nga tepsia.
14.Sekuestrim të pronave të korupsionit dhe tradhëtisë.

  1. Ringritja e elitave të reja dhe në politikë për garantimin ardhmërisë së brezave.
    16.Atdheu ka nevojë për të gjithë e kontributin e secilit për prosperitet dhe integrim, vëllazëri e mirkuptim.
    17.Etj.etj.

Drejtoria Juridike dhe Informacionit e PESH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *