Home

Lajme

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë me 6 tetor

No Comments Aktualitet Lajme

Ne rrjetin social , ne profilin e tij, Presidenti i Kosoves z. Hashim Thaci , shpall daten e zgjedhjeve te parakohshme per qeverine e Kosoves . Nder te tjera ai shkruan ” – Sot e dekretova shpërndarjen e Legjislaturës sё VI-tё tё Kuvendit tё Republikës sё Kosovës. Pas konsultimeve me partitë politike, nё përputhje me kompetencat e mia kushtetuese, do tё vendos sё shpejti për datën e zgjedhjeve tё përgjithshme tё parakohshme. Ky ёshtё edhe njё test shtesë për forcimin e demokracisë nё Kosovës, tё cilin institucionet, subjektet politike dhe qytetarёt do ta kalojnë me shumë sukses. HTH “

Ky ishte mesazhi i plote i presidentit Hashim Thaci ne Facebook .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *