Home

Lajme

Priti 4 vjet në të njëjtin vend, pronarët gjejnë qenushin e humbur

No Comments Argëtim Kuriozitet

Një qenush i quajtur “Bonbon” është spikatur nga banorët vendas të një qyteze të Tajlandës veriore, pasi ai çdo ditë shkonte dhe rrinte në të njëjtin vend. Qenushi për 4 vite rresht, shpenzonte kohën më të madhe të ditës së tij, i ulur në cepin e së njëjtës rrugë .

Ajo rrugë ishtë vendi ku ai kishte parë për herë të fundit pronarët e tij. Përpara 4 viteve, qeni ishte hedhur nga kamionçina e pronarëve të tij, dhe më pas si kishte parë më kurrë ata. Banorët vendas të cilët e shikonin qenin çdo ditë, vendosën ta quajnë atë Leo, dhe u kujdesën për të duke e ushqyer përditë.

Pas 4 vitesh të gjata pritjeje, qenushi filloi të lehte dhe të tundte bishtin kur pa se në rrugën që ai priste, po kalonte pronari i tij. Por pavarsisht pritjes dhe dashurisë për pronarin, qeni në fillim e kishte shumë të vështirë të shkëputej nga cepi i rrugës ku rrinte gjithmonë, dhe nga banorët vendas të cilët kujdeseshin për të.

Sidoqoftë, tani ai jeton së bashku me pronarët e tij dhe nga fotot e publikuara në rrjetet sociale, çdo gjë duket se po shkon mjaft mirë për qenushin.

Burimi/Gazeta Shqip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *