Home

Lajme

Njoftimi për ndërrimin jetë të kolegut tonë Abdyl Tanushaj !

No Comments Aktualitet Lajme

Ju bëjmë me dije se sot me datën 16 tetor 2019, pasdreke pas orës 16.00 , ka ndërruar jetë , bashkëpunëtori dhe kolegu yne i radio Projektit 21 , Abdyl Tanushaj i moshës 48 vjec ! Ai ka vuajtur nga një sëmundje e rëndë për një kohë te gjatë, por që nuk mundi që ta mposhtë atë, ku dhe i mori jetën në moshë të re , duke lënë pas Bashkëshorten dhe tre djem .
Ai ishte për shumë vite me radhë bashkëpunëtorë i radio Projektit , por edhe Koleg i emisioneve të ditëve të shtune, ku mbanin programe direkte , pothuaj cdo të shtunë, së bashku me Timin . Ishte një person mjaft i pregatitur , si në analizat politike , po ashtu edhe ato sportive.

Humja e tij na ka lodhur të gjithve ne miqve dhe kolegëve të tij. Bashkëshortja humbi njeriun e jetës , një bashkëshort shembullor .Fëmijët humben Babain e tyre , njeriun që ju përkushtua fëmijve të tij , duke u bërë , jo vetëm Baba, por dhe një shok i mirë ! Ne të gjithë humbëm njeriun e mirë, kolegun e dashur !

Abdyli la shumë kujtime te bukura pas, për cdo njeri që e njohu dhe u takua me të, por dhe cdo dëgjues i radios ka patur shumë respekt për të. Dëgjohej me vëmendjen më të madhe, kur ai fliste për ceshtjet më të nxehta të politikës , por dhe ato të sportit . Ai ndiqte situatën politike rregullisht dhe ishte në gjendje të riprodhonte të gjitha ngjarjet e ditës nga trevat shqiptare. Ishte njeri i rralë. Njerëz si Abdyli i vinë rrallë radios tonë ! Ai ishte nderi dhe krenaria jonë ! Ai nuk është më me ne, por jeton cdo kujtim i bukur për të , që ai na la gjatë bisedave dhe debateve për temat që ne bënim darkave , por dhe në bisedat tona të lira ! Ishte një njeri që dinte të sillej me sejcilin , ishte shumë tolerant, shumë njeri i edukuar, shumë korrekt dhe shumë i sinqertë ! Largimi i tij do të na lëjë një boshllek të madh. Sa here që ne do të bëjme tema, do të na paraqitet zëri i tij , sepse ai na la shumë për ta kujtuar gjatë !
Ndaj ne si staf i radio Projektit 21 në Danimarkë i përcjellim ngushellimet tona të sinqerta të gjithë familjes Tanusha ! Familjarë të nderuar te kolegut tonë u gjindemi pranë , në këto momente të vështira që ju po kaloni , me humjen e njeriut tuaj më të dashur e më të shtrejtë ! Abdyli pushoftë i qetë në bahcen me lule të xhehnetit !

Me shumë hidhrim

Stafi i radio Projektit 21

Kopenhagën – Danimarkë me 16 tetor 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *