Home

Lajme

Njoftim Mortor

No Comments Aktualitet Lajme

Ju vene ne dijeni se trupi i Avdyl Tanushaj , tashme i ndjere , u percoll dje nga njerzez te familjes se ngushte drejt Kosoves , ku do te pushoje trupi i te ndjerit ! Qe diten e djeshme familja e tij ne Kosove ,ka hapur dyert , ku pret shoke e miq dhe kush don ti percjelle ngushllimet familjles Tanushaj, me rastin e humbjes se njeriut te tyre te dashur Avdyl Tanushaj !

Varrimi i tij do te behet diten e diele te dates 20 Tetor 2019 ,( Ora nuk na eshte percjellur ,ne njoftimit qe na vjen nga njerez te aferm te familjes Tanushaj )

Varrimi behet ne fshatin Xerxe te komunes se Rahovecit ne Kosove !

V:O (Njoftimin e kemi marre´nga z.Besnik Dautaj) .

Stafi i radio Projektit 21

Kopenhage – Danimarke me 18 Tetor 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *