Home

Lajme

Sot behet varrimi i kolegut Avdyli Tanushaj

No Comments Aktualitet Lajme

Sot me daten 20 tetor 2019 ,kryhet ceremonia e varrimit e kolegut tone , Avdyl Tanushaj , ne vendelindjen e tij , ne Xerxe te komunes se Rahovecit duke filluar nga ora 12.00 !

Ju te gjithe degjues te radios tone, shoke dhe miq ju falenderojme , qe na e keni respektuar dhe nderuar kolegun tone tani te ndjere ! Edhe mbreme ne programin special , kushtuar Avdyl Tanushaj u tregua dhe nje here respekti qe ai kishte lene tek degjuesit dhe tek mbare komuniteti shqiptar ne Danimarke .

Mbreme ka qene nje numer shume i madh i mesazheve te ngushllimit qe i kane ardhur stafit te radios , por dhe familjarve te te ndjerit ! Ashty sic ishte ai i dashur dhe percillte respekt tek te gjithe , ashtu ju kthye edhe dje nga te gjithe !

Edhe njehere ju falenderojme te gjithve per mbeshtetjen tuaj ! Ju jemi shume mirenjohes ! Zoti ju bekofte Ju dhe familjet tuaja !

Familjarve te kolegut tone i percjellim ngushllimet tona me te te sinqerta , Zoti ju dhashte saber , shpirti i tij pushofte ne bahcen e xhenetit !

Stafi i radio Projektit 21

Kopenhage – Danimarke , me 20 tetor 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *