Home

Lajme

Njoftim nga stafi i radios

No Comments Aktualitet Lajme

Te nderuar degjues te radio Projektit 21 dhe Miq te saj , stafi i radios ka vendosur qe per 24 ore te ndale programin e radios , nuk do te shkoje fare muzik, ne shenje respekti dhe nderimi per viktimat qe shkaktoi termeti i dates 26 nentor ne Shqiperi ! Por gjithashtu edhe per diten e zise qe po mbahet ne Shqiperi dhe Kosove ! Ju kerkojme ndjese ! Degjohemi perseri pas 24 oresh , ku ne diten e ejte te dates 28 nentor 2019 , Studioja e Shkupit dhe moderatorja z, Hatixhe do te kete programin e saj nga ora 19.00 – 22.00 ! Me respekt stafi i radio Projektit 21 – Danimarke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *