Home

Lajme

Urime festen e Krishtelindjeve besimtarve kristian !

No Comments Aktualitet Lajme

Stafi i radio Projektit 21 , ju uroj gjithe besimtarve kristian festen e madhe te Krishtelindjeve ! Pacim shume gezime , lumturi, dashuri ne familjet e tyre ! Kjo feste i bashkon njerzit , me prane familjes ! Falen njerzit me te cilet je ne mosmarrveshje .

Eshte feste qe mbledh gjithe familjen rreth tryezes ! Ndaj shperdali lajmin e mire , shpendani miresi dhe dashuri tek njerzit. Keto jame mesimet qe na vine nga i madhi Zot. Nese doni te jeni ne paqe me vetem falni ! Nese doni ta beni gjumin te qete duhet ta doni njeri – tjetrin dhe jo te shpifni e te trilloni , mos u beni lakmitare , sepse lakmia nuk ju con askund . Paqja e Zotit rafte mbi ju dhe familjet tuaja !

Gezuar e per shume mot Krishtelindjet

Stafi i radio Projektit 21 – Danimarke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *